Connect with us

Data

Maradonas død skaber vildt Facebook-moment

Antallet af mindeord om Maradona på Facebook nærmer sig en million opslag. Her er de største fra blandt andre Messi, Beckham, Pogba, Usain Bolt og Kaka

Udgivet

den

Maradonas død skaber vildt Facebook-moment

Meddelelsen om Diego Maradonas død har fået Facebooks servere til at blive rødglødende.

Inden for de første 24 timer efter det argentinske fodboldforbund bekræftede dødsfaldet i et tweet, er der ifølge Crowdtangle blevet postet flere end 870.000 opslag om Maradona på Facebook. Og ialt har de mange opslag fået svimlende 184 millioner interaktioner – likes, reactions, kommentarer og delinger.

Ved hjælp af Crowdtangle er de største opslag fundet her. De indbefatter mindeord fra blandt andre Messi, Kaka, Bechham, FC Barcelona, Pogba og Usain Bolt.

Bemærk at Facebooks embedfunktion kun opdaterer likes, delinger og kommentarer. Ud over de 1,5 millioner likes, som for eksempel Messis opslag er noteret for her, har opslaget også modtaget cirka en million reaktioner – typisk sad 😪

Læs også