Slå en stilling op på Joblisten


Få den fulde jobpakke

Hvis dit ledige job skal ses af de helt rigtige kandidater – også dem der allerede har et godt job – kan Medietrends jobpakke hjælpe. Med den får du:

  • Jobopslag (fuld tekst, logo, billede og evt gif, video eller lyd) direkte på Medietrends.dk. Fremhæves på forsiden og på alle artikelvisninger.
  • Målrettet promovering af jobopslaget for en relevant målgruppe på Facebook. (10.000-20.000 målrettede visninger på Facebook)
  • Dit jobopslag sendes direkte til 1500 ambitiøse medie- og kommunikationsprofessionelle, der hver uge modtager Medietrends nyhedsmail.
  • Dit jobopslag sendes som link direkte på Messenger til abonnenterne på Medietrends.dk’s chatbot.
  • Dit jobopslag fremhæves på Joblisten på Medietrends.

Pris 3.500 kroner eks. moms.

Yderligere information på 23 38 42 10

Send tekst, logo og billede til joblisten@medietrends.dk


Ledige job optages gratis som linkopslag på Medietrends jobliste.

Send et link til dit job på joblisten@medietrends.dk

Slå en stilling op på Joblisten
Derfor kan Medietrends hjælpe i din jobjagt

Medietrends.dk giver særlig adgang til medie- og kommunikationsbranchens frontløbere og er derfor et oplagt sted at finde en kommende medarbejder.

Medietrends.dk er på kort tid blevet et væsentligt forum for ambitiøse og udviklingsinteresserede mennesker fra medie- og kommunikationsbranchen.

Medietrends.dk har Danmarks ubetinget bedst kvalificerede læsere, som tæller alt fra nyuddannede til fremadstormende mellemledere og et stort antal mediechefer.

Medietrends læsere er kompetente mennesker, der brændende interesserer sig for deres fag og investerer tid på at holde sig inspireret og opdateret.

Medietrends jobpakke giver en unik kombination af traditionel jobannonce og boost på de sociale medier. Det hjælper dit jobopslag til både at ramme målgruppen præcist og samtidig række ud til de spændende kandidater i periferien.