Connect with us

Hvad er Medietrends

Medietrends.dk er for dig, der interesserer dig for den rivende udvikling i medierne. Her samles nye tanker og perspektiver, der forhåbentlig inspirerer dig til at tænke og handle på nye måder.

Medietrends.dk giver overblik over de vigtigste nyheder og input om medieudvikling, journalistik og kommunikation og tilsætter den kontekst, der gør dem relevante for danske øjne.

Medietrends.dk er også forum for originale kommentarer og analyser.  Kompetente og originalt tænkende gæsteskribenter er altid velkomne og bidrager ofte til nytænkningen på Medietrends.

Medietrends.dk er optimistisk, nysgerrig og tilpas bekymret på mediefagets vegne. Optimistisk, fordi det blomstrer med ideer og eksperimenter. Nysgerrig, fordi det er dejligt med bevægelse. Småbekymret fordi der SKAL ske noget.

Medietrends ambition er at give dig overblik, inspiration, energi og den nødvendige viden til, at du kan løse dine opgaver bedst muligt – uanset om du er kritisk mediebruger eller arbejder professionelt med medier og kommunikation.

Medietrends.dk er et startup medie og har brug for din feedback. Du er derfor velkommen til at maile med forslag, kritik og ros. Og så støtter du i øvrigt rigtig godt ved at dele Medietrends.dk med venner og kolleger, der har samme interesser som dig.

Der er en cocktail af muligheder for at følge Medietrends.dk: 

Ugemail

Chatbot

Facebook

Twitter

God læselyst

Jan Birkemose, stifter af Medietrends.dk

Kontakt på mail eller +45 23 38 42 10

CVR-nr. 36138556