Connect with us

Nyhed

Facebook er klar med Clubhouse-kopi

Til forskel fra Clubhouse kan Facebooks snakkerum vise video, man kan stille skriftlige spørgsmål og mødet optages og gemmes

Udgivet

den

Facebook er klar med Clubhouse-kopi

Det kan diskuteres om værdien ved Clubhouse er, at man kun kan tale og ikke se hinanden eller skrive frem og tilbage. Men hvis nogen savner at se hinanden, så er Facebook nu klar med en kopi af Clubhouse, kaldet Hotline.

Lige som på Clubhouse, der blev meget hypet i begyndelsen af året, er grundkernen i Hotline, at man har et møderum, hvor deltagerne taler med hinanden. Men hvor Clubhouse kun er audio, giver Hotline mulighed for at deltagerne kan skrive spørgsmål og kommentarer, som alle kan se og mødelederen kan aktivere videofunktionen, så man kan se hinanden.

Mødelederen kan også invitere “tilhørere” op på scenen ligesom på Clubhouse.

Alle deltagere kan se de skriftlige spørgsmål, og de kan upvote og downvote dem, som de har lyst. Men det er mødelederen, der bestemmer, hvilke spørgsmål eller kommentarer, der kommer på “scenen”.

En anden væsentlig forskel på Clubhouse og Hotline er, at alle events på Hotline automatisk optages og at mødelederen efterfølgende modtager både video og lydfil, som så for eksempel kan bruges som podcast eller embeddet video på en hjemmeside eller Facebookside.

Lige nu er Hotline i beta og er ikke tilgængeligt i Danmark, men ifølge deres hjemmeside, skulle det ske om ikke så længe.

Hotline, når man tilgår det fra Danmark lige nu

Denne artikel er baseret på oplysninger fra: Helt.digital, Techcrunch og SocialMediaToday

Læs også