Connect with us

Nyt job

Journalist med speciale i nyhedsbreve

Finansforbundet leder efter en journalist med speciale i nyhedsbreve, der med en solid baggrund i nyhedsjournalistik kan bidrage væsentligt til, at vores nyhedsbreve bliver læst af endnu flere

Udgivet

den

Journalist med speciale i nyhedsbreve

Jobannonce

Kan du skrive skarpe artikler og opsætte nyhedsbreve, som modtagerne bare ikke kan vente med at åbne? Har du en solid journalistisk baggrund, som du gerne vil sætte i spil for mere end 56.000 medlemmer? Og venter du spændt på klikrater, svar på A/B-test og andre dataindsigter, når du har sendt et nyhedsbrev? Så vil vi gerne fortælle dig om et fedt job.

Hos Finansforbundet leder vi nemlig efter en journalist med speciale i nyhedsbreve, der med en solid baggrund i nyhedsjournalistik kan bidrage væsentligt til, at vores nyhedsbreve bliver læst af endnu flere.

Vi vil nemlig gerne løfte vores nyhedsbreve til næste niveau, så vi i endnu højere grad får synliggjort vores gode indhold, rådgivningstilbud og services for medlemmer. Derfor har vi brug for en journalist, der både er resultat- og detaljeorienteret. Det kræver en sikker pen samt stor interesse for, at nyhedsbrevene åbnes og læses.

I jobbet som journalist med speciale i nyhedsbreve skal du stå for:

  • Udarbejdelse af artikler, noter mv. til nyhedsbrevene samt på magasinet Finans’ subsite på Finansforbundet.dk
  • Opsætning, udsendelse og optimering af nyhedsbrevene Finans, Medlemsnyt samt en række andre, mindre nyhedsbreve.
  • Redaktionel udvikling af nyhedsbrevene, herunder dataopsamling fra kampagner samt indhentning af inspiration fra Danmark og udlandet.

Derudover skal du indgå i den fælles ideudvikling og feedback i indholdsteamet. Dette består foruden dig af kapaciteter inden for journalistik, nyhedsbreve, SoMe og design .

Din profil:

Vi forventer, at du har stærke evner inden for digital, skriftlig journalistik – og at du er håndgangen i et eller flere e-mail-systemer som Agilic, Mailchimp, Campaign Monitor eller tilsvarende.

Du har formentlig baggrund som nyhedsjournalist og erfaring med daglige nyheder. Derudover er det vigtigt, at du er en mester i koordinering og samarbejde med bl.a. indholdsredaktøren samt andre indholdsleverandører internt og eksternt. Og endelig er det et stort plus, at du er optaget af både detaljer og af resultater, så vi sammen kan skabe bedre resultater over tid.

Du kan derfor nikke til de fleste af følgende kompetencer:

  • Dygtig og effektiv skribent med journalistisk baggrund.
  • Stærke, dokumenterede kompetencer med opsætning og udvikling af nyhedsbreve.
  • Optaget af udvikling, optimering og effekt af nyhedsbrevene og online journalistik.
  • Stærke samarbejdsevner og gerne også analytiske færdigheder.

Det er ikke afgørende, at du kan det hele, når du starter. Men du skal kunne en del og have appetit på endnu mere. I Finansforbundet har vi meget gode muligheder for efteruddannelse, så vi bidrager også meget gerne til din faglige og personlige udvikling.

Som journalist med speciale i nyhedsbreve bliver du en del af indholdsteamet, der sammen med hverveteamet og marketingteamet udgør området Kommunikation, Markedsføring og Hvervning. Hele området tæller godt 25 dygtige, motiverede specialister, der alle refererer til områdechef Rasmus Breum Mariegaard.

Ansøgningsfrist er den 15. august 2022

Ansøgning og CV mærket ”Journalist” sendes til rbm@finansforbundet.dk

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte områdechef Rasmus Breum Mariegaard på 31 31 87 78 eller indholdsredaktør Mette Lauth på 27 83 71 36.

Der holdes indledende og uddybende samtaler i henholdsvis uge 33 og 34.


Om Finansforbundet

Finansforbundet er fagforening for mere end 56.000 ansatte i og omkring den finansielle sektor. Vi holder til i lyse, åbne kontorer på Christianshavn. Vi har en fantastisk kantine og mange sociale tilbud fra yoga, kajakker til en fyraftenstur, kunstforening og fredagsbar.

Vi er omkring 140 medarbejdere i forbundets sekretariat, der alle har fokus på at give vores medlemmer professionel sparring, rådgivning og uddannelse, så de selv kan skabe et godt og udviklende arbejdsliv.

Læs også