Connect with us

Original

Popup nyhedsbrev fra Websummit

Alle techkonferencers svar på Roskilde Festival

Udgivet

den

Popup nyhedsbrev fra Websummit

Med mindst 1200 talere og 70.000 deltagere fra over 160 lande er Websummit ikke bare et af verdens største folkemøder, det er et kakofonisk flimmer af ideer, mennesker, magt, kapital, inspirerende take aways, stærke trends og spæde opfindelser som måske er kimen til fremtidens standarder.

Jeg deltager for fjerde år i træk på Websummit og i år vil jeg dele mine oplevelser og tanker i et dagligt nyhedsbrev. Mit fokus er – surprise, surprise – medier, kommunikation, formidling og til dels politik.

Måske modtager du allerede Medietrends ugentlige nyhedsbrev og så skal du ikke gøre andet end at forvente, at det i næste uge kommer hver aften – derefter bliver det normalt igen.

Hvis ikke du er tilmeldt, er det måske en god anledning nu.

Tilmeld dig nu og få Websummit koncentreret leveret i din indbakke. Det ryger afsted hver aften, så hurtigt det er muligt efter dagens program. Jeg zoomer ind på dagens vigtigste inputs, udpeger det, jeg vil forsøge at nå næste dag og tager et billede og en snak med nogle af dagens mest interessante startuppere.

Vi ses måske i din indbakke

Jan

Læs også