Connect with us

Medieøkonomi

Webmagasinet SEIN vil crowdfunde sin fremtid

Ungdomsmediet SEIN forsøger at sikre fremtiden med et nyt site og et medlemslogin. Det koster en kvart million som skal findes via crowdfunding

Udgivet

den

Foto udlån af SEIN

Hvis du har en 174 kroner til overs og alligevel står og mangler et par sokker, skal du overveje at støtte dem, der skaffer nyt blod til medieverdenen.

SEIN gik i luften for toethalvt år siden og har frem til i dag været afhængig af frivillig arbejdskraft og støtte fra donorer og fonde. Men nu skal en crowdfunding-kampagne bringe SEIN nærmere en bæredygtig økonomi.

Målet er at indsamle 250.000 kroner, som skal bruges til en ny hjemmeside og ikke mindst et medlemslogin, så der løbende kan komme penge i kassen. SEIN oplyser, at de kan balancere og fortsætte uden betalingsmur, hvis de finder 2000 medlemmer.

Ligesom andre medlemsbaserede medier bruger SEIN mange kræfter på den tætte relation til læserne. Det betyder blandt andet åbne redaktionsmøder, diverse events og en ugentlig hotline, hvor man kan ringe og snakke om, hvad som helst med SEINs redaktion.

SEIN udgiver dagligt et indholdselement og de forklarer på deres site, at de kom til verden “ud fra en voksende frustration over at blive talt om og til, men aldrig med “.

SEIN betegner sig selv som et webmagasin og et fællesskab. Sidstnævnte betegnelse dækker ikke alene over de mange events og den tætte medlemsrelation, men også den 100 personer store redaktion.

Tjek SEIN her.

Og hvad var det med de der sokker? Jo, i anledning af crowdfundingkampagnen får man et par SEIN-sokker (de siger, de er smarte) med i handlen, hvis man betaler for tre måneders medlemskab – og det er voksenpris. Unge betaler 29 kroner om måneden.

Crowdfundingen kan støttes her

Læs også