Connect with us

Original

Danske medier stopfodrer Facebook

Danske medier poster mere og mere indhold på Facebook. Her er oversigten over hvor flittige nogle af de største medier er på Facebook.

Udgivet

den

Danske medier stopfodrer Facebook

Selvom danske medier er utilfredse med Facebooks dominans er de glade for at fodre den sociale platform med indhold.  Denne opgørelse viser, hvor mange historier de største danske medier slår op på Facebook i døgnet – vi starter fra bunden.

I de seneste 12 måneder er antallet af post fra store danske medier steget med fire procent, viser en tidligere analyse, Medietrends har foretaget. Største stigning ses hos Jyllands Posten, der næsten har fordoblet antallet af opslag. Se analyse her

Data er gennemsnitstal fra den 17. oktober til 17. november 2017.

Researchet med hjælp af CrowdTangle.
Læs også