Connect with us

Original

Startup foræres væk: Vil du overtage Peblish?

Peblish-folkene giver nu deres innovative medieprojekt videre til de rigtige mennesker. Tjek om det er noget for dig og om du har de rigtige ideer og energi

Udgivet

den

Initiativtagerne bag det danske crowdfunding-medie Peblish er løbet tør for tid og har derfor besluttet at forære deres innovative startup videre. Peblish leder derfor nu efter gode folk, der vil overtage projektet kvit og frit mod at forsøge at få det op at flyve.

Medstifter Joel Cyris Boukris:

“Vi vælger at give Peblish videre i den erkendelse, at vi ikke har tiden til at drive og udvikle det. Vi tror alle stadig på nødvendigheden af direkte borgerfinansieret journalistik, og at det også er en glimrende eksport vare, der kan støtte de demokratiske processer i verden. Det er synd, at det ikke bliver til noget, fordi vi alle er hængt op i alle vores andre forpligtigelser. Jeg og de andre, håber derfor meget, at der er nogle egnede arvtagere, som kan se noget af det, som vi ser, og som vil have et udgangspunkt, som i højere grad tillader realiseringen af visionerne.”

I en kort opslag sætter Peblish ord på, hvem der kan komme i spil som nye ejere af Peblish. Det kan du læse her

Peblish skriver blandt andet:

“Vi leder efter en gruppe af personer,der i samarbejde kan løfte Peblish-­idéen videre til en ny spændende fremtid. Dine visioner kunne handle om co-­creation, konstruktiv journalistik, borgerinddragelse, teknologi og demokrati eller noget helt andet, hvor du ser at Peblish-mediet kan skabe synergi eller realisere dine og gruppens visioner.”

Peblish blev lanceret i 2015 og har siden da været platformen, hvor journalister kunne pitche deres ideer og søge crowdfunding til dem. Foreløbig har flere end 50 journalister og 1500 brugere iltet den publicistiske fødekæde på Peblish.

Besøg Peblish

Læs også