Connect with us

Kurateret

Er Zetland mediernes svar på Alternativet?

Zetland er kommet flyvende fra start med masser af godt indhold og lækkert design. Men efter kun to dage blinker projektets svageste led rødt.

Udgivet

den

Er Zetland mediernes svar på Alternativet?
VÆRD AT LÆSE FORDI

Zetland er kommet flyvende fra start. Men efter kun to dage blinker Zetlands svageste led rødt.

HANDLER OM

Jeg har skrevet denne anmeldelse for Kforum. Grundlæggende er jeg begejstret for Zetlands relancering og jeg tror på projektet. Men det er en kæmpe udfordring for Zetland, at de udkommer med så få artikler.

Hvis der bare er en af dagens artikler, der føles irrelevant, svarer det til, at 25 procent af indholdet ikke kun bruges. Eller endnu mere udfordrende er det, at Zetland på tredjedagen udkommer om morgenen med kun to artikler på henholdsvis 13 og 11 minutter. Hvis ikke læserne har tid til det, får de ikke noget for abonnementet den morgen.

Læs mine bekymringer og begestringer.

LÆS HER

Kforum

Og i øvrigt så glæder jeg mig til at se om Zetlands meget dristige Facebook forsøg virker eller kikser. Se min tidligere analyse Russisk roulette på Zetland.

Læs også