Connect with us

Kurateret

Hoping to make audio more shareable, WNYC introduces “audiograms” for social media

Det er første – men ikke sidste gang – du hører om audiograms.

Udgivet

den

Hoping to make audio more shareable, WNYC introduces “audiograms” for social media
VÆRD AT LÆSE FORDI

Det er første – men ikke sidste gang – du hører om audiograms.

HANDLER OM

Du kan scrolle og skimme en tekst eller en video, og du kan endda slukke lyden. Derfor er artikler og videoer lette at få delt og gjort virale på de sociale medier. Men podcast er udfordrende at gøre delbare. De er irriterende at sniglytte til og du er helt sikkert nødt til at have lyd på.

Men nu har New Yorker-radiostationen WNYC, kastet sig ud i et udviklingsarbejde, der skal gøre podcast og lyd ligeså shareable som andet indhold på de sociale medier. Audiograms – med reference til Instagram – er navnet på de korte lyd-snacks, som oven i købet, kan give mening uden lyd!

LÆS DEN HER

Niamann Lab

Læs også