Connect with us

Kurser

Kom gratis med på masterclass

Nogle af verdens mest succesrige medier og nyhedsbreve vokser ved at læserne hjælper til med at skaffe nye læsere. På septembers masterclass går vi i dybden med fænomenet

Udgivet

den

De næste 10 dage (frem til 5. september) kan du få en måneds gratis medlemskab af Medietrends netværk for nyhedsbreve. Når måneden er gået, kan du frit bestemme om du vil fortsætte.

Du betaler først, når du beslutter om du vil fortsætte medlemskabet.

Men indtil da, får du helt gratis:

✔ Adgang til masterclass om at få dine superfans til at hjælpe med at skaffe flere læsere. Joseph Lichterman fra The Lenfest Institute i USA giver os overblik over de mest interessante cases. Tav Klitgaard fra Zetland fortæller om deres erfaringer med at gøre læserne til ambassadører og sammen tager vi snakken om potentialet for alle os andre.

✔ Du får tilsendt augusts og septembers faglige nyhedsbreve om nyhedsbreve. Omfattende mails med inspiration til vækst, nye strategier og værktøjer til at nå dine mål.

✔ Du får adgang til optagelser af tidligere masterclasses i netværket. Blandt andet om “de perfekte emnefelter” med Astrid Maria BigoniSøren Høgh IplandSimon Hallenslev og Jan Birkemose. Og masterclass om at undgå spamfiltrene med David McNally.

✔ Du får adgang til arkiv over tidligere udsendte nyhedsbreve med temaer om vækst, interaktion med læserne og hvordan du håndterer Apples dramatiske ændringer, der træder i kraft her i efteråret.

Tilmeld dig nu – tilbuddet udløber den 5. september.

Allerede på søndag får du det første nyhedsbrev fra netværket.

Læs mere på netværkets side

Læs også