Connect with us

Original

Et abonnement giver adgang til 70 medier

Norske Amedia indfører nu Spotify for news. For 249 nkr. får læserne adgang til alle deres medier

Udgivet

den

Et abonnement giver adgang til 70 medier
Koncerndirektør Anders Opdahl fra Amedia. Foto: pressefoto fra Amedia.

Digitale mediebrugere har længe efterlyst abonnementer, der giver adgang til mere end et medie. Nu kan de norske nyhedsbrugere glæde sig over, at mediekoncernen Amedia fra i dag giver adgang til alle koncernens 70 medier for prisen for et enkelt abonnement.

Det nye produkt får navnet +Alt og koster 249 norske kroner svarende 170 danske kroner om måneden.

+Alt startede egentlig som et tiltag i coronakrisen, men fordi 30 procent af Amedias brugere har benyttet muligheden, vælger Amedia nu at permanentgøre abonnementet.

“Når hele 170.000 – eller 30 procent af alle abonnenter – har udnyttet denne multiløsning, indikerer det, at interessen er stor,” udtaler koncerndirektør Anders Opdahl i en pressemeddelse.

Han oplyser, at Amedia anerkender at mange læsere har behov for adgang til mere end et medie og at de derfor længe har overvejet muligheden for en multiløsning. Coronatiden var så det helt rigtige tidspunkt til at teste ideen.

+Alt er et rent digitalt tilbud, men alle 600.000 abonnenter kan opgradere deres abonnement. +Alt er kun tilgængelig for privatpersoner, mens virksomheder fortsat må betale for hvert enkelt abonnement, de har brug for.

Amedia udgiver Nettavisen og 70 lokale og regionale medier i Norge.

Læs også:

Twitters stifter til Medietrends: Brugerne vil have abonnementer med adgang til flere medier

Læs også