Connect with us

Original

Politiken varsler nyt nichemedie – Altinget har også planer

Der kommer mange nye nichemedier i 2018 spår Altinget, der selv har planer. Allerede nu hyrer Politiken journalister til nyt medie om arkitektur

Udgivet

den

Politiken klar med nyt nichemedie - Altinget har også planer

Mange spår 2018 til at blive det store år for nichemedier. For få dage siden tweetede Altingets chefredaktør Jakob Nielsen, at både Altinget og sikkert også de store mediehuse ville skabe mange flere nichemedier næste år, og allerede i dag løfter Politiken sløret for deres næste skridt.

Det bliver et nichemedie, der skal give overblik, indblik og inspiration om byudvikling, arkitektur og planlægning til fortrinsvis professionelle læsere. Oplysningerne om det kommende medie fremgår af et jobopslag fra Politiken Nicher, hvor der søges tre nyhedsjournalister.

På Altinget barsles der med et nyt medie om politik målrettet teenagers. Det har Altinget netop modtaget 2,9 millioner kroner til i mediestøtte. Men ifølge Altingets chefredaktør, stopper udviklingen tilsyneladende ikke her.

I en tråd på Twitter, hvor der under #dkmedier2018 opfordres til at komme med spådomme om 2018, skriver Jakob Nielsen, at der vil komme mange flere nichemedier næste år. Og da undertegnede beder ham uddybe, lader det til, at Altinget har mindst et par “klassiske Altinget-portaler” i støbeskeen ud over det det nye nichemedie for unge.

Se tweets her.

Hvis du vil have flere bud på 2018, har Medietrends udgivet 9 sider med 12 tendenser, der vil præge medieverdenen næste år. Rapporten er kun for modtagerne af Medietrends gratis nyhedsmail. 

Tilmeld dig nyhedsmailen nu og få tilsendt rapporten omgående.

Læs også