Connect with us

Original

Tyngdepunkt får sportslig lillebror

Tyngdepunkt, der har specialiseret sig i at kuratere kvalitetsnyheder fra andre medier og servere dem i velskrevne nyhedsmail og på chatbot, udvider menukortet. Fra i morgen sker det med en nyhedsmail med fokus på sport og i løbet af de kommende måneder bliver der føjet nye stofområder til.

Udgivet

den

tyngdepunkt

Tyngdepunkt, der har specialiseret sig i at kuratere kvalitetsnyheder fra andre medier og servere dem i velskrevne nyhedsmail og på chatbot, udvider menukortet. Fra i morgen sker det med en nyhedsmail med fokus på sport og i løbet af de kommende måneder, vil der blive føjet nye stofområder til.

Det nye initiativ kommer til at hedde Sportpunkt og vil bive udsendt hver fredag så alle sportsfreaks er maksimalt klædt på til weekendens mange aktiviteter (foran skærmen).

Sportpunkt – og kommende nye indholdsvertikaler – ville alle få deres egen nyhedsmail. Men på chatbotten vil de optræde som personaliserede valgmuligheder, så man fx kan bede om kun at få tilsendt nyheder fra Sportpunkt og en af de andre kommende vertikaler.

Tyngdepunkt har fra sin begyndelse været et interessant initiativ, men med de nye ekspansive planer, bliver Tyngdepunkt endnu mere spændende at følge. Nyhedsmails har jo den fordel, at de er stort set gratis at udsende og til forskel fra distribution via sociale medier eller på hjemmeside er open rates meget højere. Derfor er der gode muligheder i at fintune et koncept i den genre.

Her kan du læse mere om Tyngdepunkts planer

Læs også