Connect with us

Original

Giver Instant Articles flere interaktioner til danske medier?

På overfladen ligner danske mediers brug af Facebooks Instant Articles en kæmpe succes. Et medie får 700 procent flere delinger af artiklerne, et andet modtager over 200 procent flere likes og kommentarer og kun et medie oplever, at interaktionerne fra brugerne er gået den forkerte vej, efter de begyndte at udkomme direkte på Facebooks platform med Instant Articles.

Udgivet

den

På overfladen ligner danske mediers brug af Facebooks Instant Articles en kæmpe succes. Et medie får 700 procent flere delinger af artiklerne, et andet modtager over 200 procent flere likes og kommentarer og kun et medie oplever, at interaktionerne fra brugerne er gået den forkerte vej, efter de begyndte at udkomme direkte på Facebooks platform med Instant Articles.

Det viser den første samlede analyse af fem danske medier, der har taget Instant Articles til sig.

Dette er sidste analyse i mit SDU-projekt om distribueret indhold.

Læs hele artiklen her

Læs også mine 12 bud for medietendenser, der dominerer 2017Vil du vide hvad der sker i 2017?

Download minibog og bliv tilmeldt Medietrends nyhedsmail

Læs også