Connect with us

Kurateret

Sådan tænker New York Times udviklingsteam

Alle snakker om produktudvikling – hos New York Times udvikler de, snakker og tjener penge. Kom med på besøg på niende etage hos udviklingsafdelingen Beta

Udgivet

den

Sådan tænker New York Times udviklingsteam
VÆRD AT LÆSE FORDI

Alle snakker om produktudvikling – hos New York Times udvikler de.

HANDLER OM

2016-ordet for innovation og økonomisk overlevelse er produktudvikling. Hos New York Times har de 50 personer ansat på niende etage til produktudvikle.

Skåret ind til benet, handler det om at tage en skive journalistisk indhold tilsætte en digital oplevelse og løse et problem for brugerne. På den måde er flere succesprodukter skabt i afdelingen kaldet Beta.

Størst succes hidtil er med madopskrift-appen NYT Cooking, der indeholder 17.000 opskrifter. Takket være den digitale oplevelse, er app’en hver dag med til at løse læsernes helt konkrete problem med, hvilken aftensmad, de skal lave.

Læs også Mad er den nye kattekilling.

Betas produkter starter aldrig med en ide om, hvad der kan tjenes penge på. Mantraet er at spotte, hvordan man kan løse problemer for brugerne, derefter skabe publikumment og endelig finde ud af, hvordan der kan tjenes penge – for eksempel på annoncer inde i app’s.

LÆS HER

Poynter

Læs også