Connect with us

Original

POV vil crowdfunde 250.000 kr.

De næste 18 dage vil Point of View International forsøge at indsamle 250.000 kr. til deres fortsatte drift og udvikling. Anonym donor vil fordoble indsamlingsbeløbet.

Udgivet

den

I løbet af de næste 18 dage (frem til den 19. august) håber Point of View International at indsamle mindst 250.000 kroner ved hjælp af en crowdfunding-kampagne, der netop er skudt igang.

Pengene skal, ifølge POV, bruges til “udvikling af en ny platform, drift og (om end symbolsk) honorering af vores mange bidragsydere, der i dag som udgangspunkt arbejder gratis – drevet af engagement, entusiasme og en kærlighed til de emner, mange af dem er eksperter indenfor.”

Hvis det lykkes at nå målet om 250.000 kroner før Kickstarter-kampagnen slutter, har en anonym donor lovet at fordoble støtten. Hvis målet ikke nåes kommer ingen til at betale. Om 19 dage kan POV derfor håbe på enten at modtage mindst 500.000 kroner eller et rungende nul.

Sidst et dansk medie crowdfundede var da Atlas Magasin sidste år skaffede 251.725 kroner ved hjælp af en kampagne, der ligesom hos POV blev gennemført af Kickstarter. På det tidspunkt stod Atlas med ryggen mod muren efter Medienævnet havde trukket deres mediestøtte fra det lille medie.

POV er næppe helt så alvorligt presset som Atlas var, men det er oplagt, at POV efter at have eksisteret i 2,5 år på frivillig basis har brug for en solid saltvandsindsprøjtning for at kunne videreudvikle sig.

POV fik sidste år tildelt 310.000 i innovationsstøtte.

Hvis man vil støtte POV, kan man vælge mellem seks forskellige støttebeløb, fra 100 kroner og til mere end 10.000 kroner. Afhængigt af ens støtte frister POV med forskellige takkegaver i form af invitationer til foredrag, debatarrangementer, sommerhusophold og sågar rejser.

Klokken 9:30 i dag har POV foreløbigt sikret sig en samlet støtte på 10.056 kroner fordelt på 45 støtter. Det ligner en god start idet beløbet kun var på godt 2.000 kroner en time tidligere.

Crowdfundingen kan støttes på dette link

Læs også