Connect with us

Kurateret

Nyt dansk fakta- og datamedie

Kommunikationsforum har nu lanceret deres nye data- og faktamedie Bias. Tal, fakta og grafik skal kvalificere debat om politik, samfund og kultur.

Udgivet

den

Nyt dansk fakta- og datamedie
VÆRD AT LÆSE FORDI

Vi elsker, når der kommer nye medieinitiativer. Held og lykke til Bias.

HANDLER OM

Kommunikationsforum har længe barslet med et medieprojekt, som skal kvalificere den danske debat med bedre fakta. Navnet er Bias og ud fra en lynhurtig surftur på sitet, ser det umiddelbart ud som et sted, man godt gider at besøge fra tid til anden.

Der er væsentlige og overraskende små faktaartikler med brugbare visualiseringer. Helt sikkert et site, jeg vil holde øje med. Og jeg glæder mig til at se, hvor stort et publikum, der er til et dansk site af denne type.

Bias skriver ikke særligt meget om sig selv på det nye site. Så hvis man vil være klogere på tankerne bag, er det værd at skimme denne artikel, hvoraf det også fremgår, at Kommunikationsforum har modtaget to millioner kroner fra Innovationspuljen under Kulturstyrelsen.

LÆS HER

Bias

 

Læs også