Connect with us

Kurateret

Kan Blendle redde medierne?

Mediernes svar på iTunes har været på banen i to år og dækker nu Holland, Tyskland og USA. Måske er Blendle også en mulighed i Danmark.

Udgivet

den

Kan Blendle redde medierne?
VÆRD AT LÆSE FORDI

Mediernes forretningsmodeller smuldrer – måske er Blendle en del af løsningen.

HANDLER OM

Blendle – også kaldet mediernes svar på iTunes – har været på banen i to år, og har længe været udset som en mulig redningsplanke for mediernes skrantende økonomi. Men efter, at Blendle har udvidet butikken til også at dække Tyskland og USA, begynder projektet at ligne noget, som andre end de mest håbefulde, er nødt til at tage alvorligt.

Journalisten har her lavet en fin dækkende artikel om konceptet og de foreløbige erfaringer. Mit eneste spørgsmål er, hvordan Blendle håndterer at meget af indholdet i skriftlige medier findes gratis på nettet. Er det så også gratis hos Blendle eller hvordan?

LÆS HER

Journalisten

Læs også