Connect with us

Original

Tool: Sådan laver du tryk-og-hold-opslag på Facebook

Tool: Når du placerer en finger på Facebook-opslaget, går en video eller et slideshow i gang og så snart du fjerner fingeren stopper showet.

Udgivet

den

En ny feature til Facebook mobil er muligvis et effektivt historietool, som er værd at eksperimentere med. Når brugeren placerer en finger på sin smartphone, går en video eller et slideshow igang og så snart brugeren fjerner fingeren stopper showet.

Det eneste dårlige er, at tryk-og-hold-opslag kun virker på mobilapp.

Men ellers er tanken, at tryk-og-hold-opslag øger interaktionen med brugerne og gør det mere fristende at stoppe op og konsumere opslaget.

Sådan gør du:

1 – 

Download Into live app på din iphone eller ipad. (fås pt ikke til Android). Der er en gratis version og en pro til 17 kroner.

2 – 

Åbn Into live app’n og lad den få adgang til dit billede- og videoarkiv. Vælg de billeder, der skal bruges i den rigtige rækkefølge. I pro versionen er der forskellige filtre og mulighed for at justere hastigheden for fremvisningen.

3 –

Gem Into live filmen i dit arkiv på din mobil.

4 –

Åbn din Facebookapp og opload filmen på et opslag – helt som du plejer. Bemærk symbolet i nederste højre hjørne. Det skal du aktivere for at få det live. Når du har gjort det kan du afslutte dit opslag. Det kan tage lidt tid for Facebook at oploade opslaget, så gå ikke i panik, hvis der går lidt tid.

Her kan du se et færdigt opslag

Læs også