Connect with us

Kurateret

Fem pointer medierne kan lære af gamerne

Spilindustrien tjener flere penge per kunde end medierne, Her er fem konkrete tips, som medierne kan lære af spilindustrien.

Udgivet

den

Fem pointer medierne kan lære af gamerne
VÆRD AT LÆSE FORDI

Spilindustrien tjener flere penge per kunde end medierne, så måske man skulle lure lidt på deres tricks.

HANDLER OM

Monday Note har besøgt spiludviklerfirmaet eRepublik Labs, der blandt andet har udviklet successen “Age of Lords”. En af de konklusioner, som artiklens forfatter Frederic Filloux gør sig, er, at spilindustrien er meget bedre til at særbehandle deres loyale kunder end medierne er.

En anden inspiration, der er værd at spekulere over, er hvordan spilfirmaerne giver deres kunder mulighed for at købe ekstra ydelser med et enkelt klik. Kunne medierne gøre det lige så let at købe ekstra indhold eller ydelser, kunne det måske være en gamechanger, spekulerer Frederic Filloux.

Han når frem til fem konkrete tips, som medierne kan bruge fra spilindustrien. De er nederst i artiklen i smuk listeform, hvis du har travlt.

LÆS HER

Monday Note

Læs også