Connect with us

Kurateret

Facebook Reactions: Derfor bruger vi ikke den nye feature

Det tager for lang tid at snøfte og trykke wow

Udgivet

den

Facebook Reactions: Derfor bruger vi ikke den nye feature
VÆRD AT LÆSE FORDI

Facebook giver nu brugerne mulighed for at reagere med grin, wow, hjerte, snøfte og rase. Men i følge Michael Bang, der arbejder professionelt med sociale medier, rammer Facebook måske forbi denne gang.

HANDLER OM

Michael Bang, fra Bigum&Co, har gennemført en miniundersøgelse af, hvor meget vi bruger de nye emojis. Og set med Facebooks briller, er det et meget nedslående resultat. Hvis det billede fortsætter efterhånden, som de nye reactions har fået tid til at etablere sig, skyldes det ifølge Michael Bang, at det tager for lang tid at beslutte om man vil “rase” eller “snøfte”.

Så vidt vides har reactions ikke indflydelse på Facebooks algoritmer. Men hvordan kommer det til at være, hvis Facebook en dag giver dobbelt reach til hjerte frem for like?

LÆS DEN HER

Facebook

Læs også