Connect with us

Kurateret

Intet er gratis. Heller ikke Facebook

I mediebranchen betragter vi ofte Facebook som PostDanmark. Men det er helt forkert mener Pia Lauritzen i denne kronik. Facebook er det modsatte, for her veksles vores tid til penge, hvorimod vi hos PostDanmark veksler penge for at spare tid på selv at cykle ud med posten.
Jeg kan så tilføje – for egen regning og tid – at Facebook også selv vælger, hvem de deler post ud til. Det ser vi trods alt kun sjældent med PostDanmark.

Udgivet

den

Intet er gratis. Heller ikke Facebook
VÆRD AT LÆSE FORDI

I mediebranchen betragter vi ofte Facebook som Post Danmark. Men det er helt forkert mener Pia Lauritzen i denne kronik

HANDLER OM

Filosof Pia Lauritzen argumenterer i denne velskrevne kronik for, at vi betaler for Facebooks gratis ydelser med vores tid. Derfor tager mediefolk, der sammenligner Facebook med Post Danmark fundamentalt fejl. Facebook er det modsatte, for her veksles vores tid til penge, hvorimod vi hos Post Danmark veksler penge for at spare tid på selv at cykle ud med posten. Mener altså Pia Lauritzen.

Jeg kan så tilføje – for egen regning og tid – at, hvis man alligevel skulle få lyst til at sammenligne Facebook med Post Danmark, så må det være en meget dårlig dag for postetaten. For Facebook vælger jo selv, hvem de deler posten ud til. Det ser vi trods alt kun sjældent med Post Danmark.

LÆS DEN HER

B.dk

Læs også