Connect with us

Kurateret

Omfattende regneark: Data fra 270 aktive Facebooksider fra danske medier

Hvilke medier er bedst til Facebook? Sammenlign mediernes succes med delinger, likes og i det hele taget i at få brugerne til at engagere sig.

Udgivet

den

Omfattende regneark: Data fra 270 aktive Facebooksider fra danske medier
VÆRD AT LÆSE FORDI

Du gerne vil vide, hvordan dit medie performer i forhold til de andre.

HANDLER OM

Her er data fra 270 Facebook sider tilknyttet danske medier. I regnearket, kan du sammenligne mediernes succes med delinger, likes og i det hele taget at få brugerne til at engagere sig. Data byder på masser af interessante fund. Især hvis du sorterer efter de medier, der i gennemsnit har færrest antal interaktioner per opslag. I den anden ende, er der flere tv-programmer med vildt imponerende Facebook-resultater.

Data stammer fra Filip Wallberg fra SDU, der i flere år har været et veritabelt resourcecenter for alle med interesse i sociale medier. Det gælder ikke mindst mediernes helt nødvendige fokus på engagement og data på engagement.

LÆS DEN HER

blog.flopper.dk

Læs også