Connect with us

Kurateret

Facebook is letting publishers use Instant Articles to collect email newsletter signups

Facebook er så opsatte på at få Instant Articles til at blive en succes, at de gerne skyder huller i konceptet.

Udgivet

den

Facebook is letting publishers use Instant Articles to collect email newsletter signups
VÆRD AT LÆSE FORDI

Facebook er så opsatte på at få Instant Articles til at blive en succes, at de gerne skyder huller i konceptet.

HANDLER OM

Facebooks primære motiv for at lancere Instant Articles er, at de ønsker at deres brugere ikke skal forlade Facebook for at læse mediernes indhold. Omvendt er mediernes bekymring mod Instant Article, at de mister deres tætte kontakt med læserne. Derfor har medierne en sund interesse i at knytte brugerne tættere ved for eksempel at få dem til at modtage nyhedsmails. Og nu giver Facebook medierne lov til at bruge Instant Articles til at høste nye abonnenter til mediernes nyhedsmails. Forvirret? Det er der faktisk også god grund til.

LÆS DEN HER

Digiday

Læs også