Connect with us

Kurateret

Russisk roulette på Zetland

Zetlands Facebook-strategi ligner en genistreg – men det er knald eller fald. Skrevet i november, men aktuel i dag, hvor Zetland launcher.

Udgivet

den

Russisk roulette på Zetland
VÆRD AT LÆSE FORDI

Zetlands Facebook-strategi ligner en genistreg – men det er knald eller fald.

HANDLER OM

Zetland vil give sine medlemmer lov at dele betalt indhold på Facebook og lade alle medlemmernes venner og venners venner læse gratis. Spørgsmålet er, om det er en genial markedsføringsfidus eller om Zetland åbner en ladeport ind til det betalte indhold. Jeg har skrevet analysen før Det Nye Zetland er gået i luften, og jeg glæder mig til at se resultaterne af strategien – håber selvfølgelig på det bedste for Zetland.

LÆS DEN HER

Medium.com

Foto: Greta Ceresini/Flickr

Læs også