Connect with us

Medietrends nyhedsbreve

Her er lokalmediet med overskud fire år i træk

– Patch Media lever af brugerfokus og innovative indtægtskanaler
– Husk dette dashboard
– Støt Medietrends

Udgivet

den

Be human – it’s smart business

Velkommen til Medietrends nyhedsarkiv. Hvis du ønsker at få friske nyhedsbreve kan du gratis tilmelde dig det ugentlige nyhedsbrev ved at klikke HER

Godmorgen ☀️

De seneste par ugebreve er blevet indledt med formørkede begravelsestaler.

Sådan er det ikke i dag.

Ikke fordi der mangler tristesser og tragedier i medieverdenen, men fordi jeg grundlæggende skriver dette nyhedsbrev og Medietrends for at sikre, at der i det mindste er et sted, der (næsten) altid kigger fremad.

Derfor blev jeg glad, da jeg i denne uge snublede over Patch Media, der er noget så usædvanligt, som et lokalmedie med god økonomi.

Der er gode og lærerrige pointer at hente hos Patch. Men ligesom Mette Frederiksens spådom om, at det danske samfund aldrig bliver helt det samme igen efter coronaen, så gælder det måske også for lokalmedierne – ikke mindst for dem, der får lyst til at gå Patchs vej.

God påske og god læselyst

Jan

PS: Det er en ferieuge, så du slipper med et kort nyhedsbrev. Men jeg er hårdt tilbage igen i næste uge.


Patch Media lever af brugerfokus og innovative indtægtskanaler

Der er to gode grunde til at interessere sig for lokalmediet Patch Media.

Dels har en nytænkende forretningsmodel sikret overskud de seneste fire år og dels er Patch så langt fremme med brugerinddragelse, at de næsten er lige så meget lokal onlineopslagstavle som et lokalmedie.

Patch Media skaber hyperlokal journalistik og liv i 1.226 communities spredt ud over USA og de har fundet vejen til at kapitalisere deres centrale placering i lokalmiljøet.


Husk dette dashboard med overblik over de vigtigste opslag om corona på Facebook og Instagram.

Dashboardet er opdelt i søjler med opslag fra danske politikere, statsledere, danske og udenlandske medier samt internationale opslag, der handler om Danmark.

Dashboardet er lavet med Crowdtangle og kan ses på alle skærme – jo større, jo bedre. Dashboardet opdaterer i real time. Se det her

 

Støt Medietrends med det der svarer til halvdyr kop kaffe – klik på her

Tak for at du læste/scrollede helt her ned

God påske

Jan

Læs også