Connect with us

Kurateret

Seniormagasin giver 62 millioner i overskud på fem år

Mens de fleste mediehuse kæmper hårdt for at fange de unge læsere, scorer et lille norsk mediehus kassen på de ældre læsere. Seneste regnskab var femte i træk med tocifret overskud

Udgivet

den

Seniormagasin giver 62 millioner i overskud på fem år

Mens de fleste mediehuse kæmper hårdt for at fange de unge læsere, scorer det lille norske Grieg Media A/S, der er en del af Aller, kassen på de ældre læsere. Magasinet “VI OVER 60” havde i sidste regnskabsår en omsætning på 60 millioner norske kroner og et driftresultat på hele 17 millioner kroner, svarende til imponerende 29 procent.

Og det er bare et regnskabsår i en lang stime af guldår. Ifølge M24.no har “VI OVER 60” i de seneste fem regnskabsår ialt haft et driftsresultat på 80 millioner norske kroner – svarende til cirka 62 millioner danske kroner.

Magasinet udkommer digitalt og som print og har 66.000 betalende abonnenter og 300.000 læsere om måneden. Successen hos “VI OVER 60” er opsigtvækkende i en tid, hvor langt de fleste medier er økonomisk pressede og kun få satser på den ældre målgruppe. Men som den norske historie vidner om, er det en købestærk og loyal målgruppe, som også er attraktiv hos annoncørerne.

Læs mere om den norske succes hos M24.no

Foto: freestocks.org/Flickr

Læs også