Connect with us

Kurateret

Medier kan tjene penge på nye måder hos Facebook

Facebook arbejder på en stribe nye metoder til medier, der vil tjene penge på det indhold, de distribuerer via Facebook.

Udgivet

den

Medier kan tjene penge på nye måder hos Facebook

Facebook arbejder på en stribe nye metoder til medier, der vil tjene penge på det indhold, de distribuerer via Facebook.

Det gælder blandt andet større annonceformater til Instant Articles, forbedrede muligheder for branded/sponsored content og nogle helt nye videoreklamer, som placeres midt i videoen og derfor ikke er en stopklods, der skal overvindes før folk ser selve videoen.

Det er et lidt langt interview med Facebooks vice president of partnerships, Dan Rose, men for en del mennesker i mediebranchen er det vel en pligt at kende til Facebooks planer – især dem, der handler om økonomi.

Læs her

Poynter

Læs også