Connect with us

Kurateret

Facebook live video – Zuckerberg mener det seriøst

Facebook er kommet sent i gang med live video, men nu går Facebook all in

Udgivet

den

Facebook live video - Zuckerberg mener det seriøst
VÆRD AT LÆSE FORDI

Facebook tilsyneladende mener det rigtig seriøst, når de nu sætter fart i Facebook Live

HANDLER OM

Facebook er kommet sent i gang med live video, som vi kender det fra Periscope og Meerkat. Men ifølge denne velskrevne longread fra Buzzfeed, går Facebook nu all in på live video.

Blandt andet betaler Facebook kendte mennesker og udvalgte medier for at bruge den nye funktion.

I artiklen kommer vi med ind til møderne i Menlo Park, hvor Marc Zuckerberg beslutter, at live videoen skal have fuld speed.

‘Wait, if this thing is really taking off, why don’t we focus a lot more resources on it?” lyder det blandt andet fra Facebook-chefen.

Og mens Facebook Live har eksisteret i mindre end fire måneder, har Twitters Periscope netop fejret et-års fødselsdag og Meerkat lukker ned på live video. Det kan du læse om her.

Det betyder, at det er Twitter og Facebook, der nu konkurrerer om markedet. Men Zuckerberg er overbevist om at brugerne vil foretrække Facebook Live. Og hvorfor? Fordi du hos Facebook er sikret et massivt meget større publikum.

Jeg har tidligere undret mig over, hvorfor Periscope ikke er slået ordentlig igennem i Danmark. Hvis det primært skyldes, at Perioscope er knyttet til Twitter, som kun få danskere benytter, må det betyde, at der er gode chancer for at Facebook Live klarer sig bedre.

Artiklen er lang, men bliv ikke forskrækket over det – den er meget velskrevet.

LÆS HER

Buzzfeed

Foto illustration af BuzzFeed News; Foto: Getty images

Læs også