Connect with us

Kurateret

PHOTOVIZ er næste generation visualisering

Internettet er ved at flyde over med foto af mad, børn, katte og selfies. Det har fået den amerikanske grafiker Nicholas Felton til at udtænke en helt ny form for fotomanipulerede, og stærkt fascinerende, visualiseringer, som han kalder Photoviz.
De er især egnede til at illustrere udviklinger, aktiviteter og forandringer. Og istedet for at forholde sig rigidt til faktiske data, son normalt er kernen i visualiseringer, taler photoviz, deres eget sprog.

Udgivet

den

PHOTOVIZ er næste generation visualisering
VÆRD AT LÆSE FORDI

Visualiseringer er effektivt som blikfang. Men nu kommer næste generation.

HANDLER OM

Internettet er ved at flyde over med foto af mad, børn, katte og selfies. Det har fået den amerikanske grafiker Nicholas Felton til at udtænke en helt ny form for fotomanipulerede, og stærkt fascinerende, visualiseringer, som han kalder Photoviz.

De er især egnede til at illustrere udviklinger, aktiviteter og forandringer. Og istedet for at forholde sig rigidt til faktiske data, son normalt er kernen i visualiseringer, taler photoviz, deres eget sprog. Døm selv – de er ihvertfald fascinerende og det er svært ikke at bruge lang tid på hvert enkelt photoviz – hvilket i sig selv er attraktivt for sultne netmedier.

Og det kan varmt anbefales at klikke på linket til Feltons Tumblr-blog nederst i artiklen.

LÆS HER

qz.com

Læs også