Connect with us

Kurateret

Blendle stormer ind i USA

Blendle, ofte kaldet mediernes svar på iTunes, ser ud til at storme ind på det amerikanske mediemarked. 22.000 brugere er i kø til at signe up.

Udgivet

den

Blendle stormer ind i USA
VÆRD AT LÆSE FORDI

Den hollandske mikrobetalingsplatform Blendle, der ofte kaldes mediernes svar på iTunes, ser ud til at storme ind på det amerikanske mediemarked.  Hvis det lykkes i USA, taler al logik for at Blendle også kan virke i fx Danmark.

HANDLER OM

Blendle har i Holland samlet alle førende medier om en fælles mikrobetalingsplatform. Efter man er oprettet første gang, kan man helt gnidningsfrit købe artikler enkeltvis. Og hvis du er utilfreds med kvaliteten, får du pengene tilbage. Det betyder, at Blendle også har vist sig som et effektivt våben mod clickbait.

Blendle har også etableret sig i Tyskland og antydet, at Danmark på et tidspunkt kan blive interessant.

Men først venter USA. her skriver medstifter Akexander Klopping om lanceringering i USA, der sker i samarbejde med de allerstørste amerikanske medier. Fx New York Times, Economist og Time Magazine.

Blendle vil i første omgang tilbyde sin service i en betaversion til 10.000 brugere. Men allerede nu er over 22.000 brugere i kø til at komme med, når Blendle træder ud af betafasen.

Det præcise antal brugere på venteliste får man først oplyst, når man selv tilmelder sig – smart. Jeg er nummer 22.245

22244

LÆS HER

Medium

Læs også