Connect with us

Kurateret

Podcast: Blendle på vej til USA

Den hollandske mikrobetalingsplatform Blendle, der ofte er blevet kaldt mediernes svar på iTunes, er på vej til at lancere i USA. Hvis det lykkes i USA, taler al logik for at Blendle også kan virke i fx Danmark.

Udgivet

den

Podcast: Blendle på vej til USA
VÆRD AT HØRE FORDI

Den hollandske mikrobetalingsplatform Blendle, der ofte er blevet kaldt mediernes svar på iTunes, er på vej til at lancere i USA.  Hvis det lykkes i USA, taler al logik for at Blendle også kan virke i fx Danmark.

HANDLER OM

Blendle har i Holland samlet alle førende medier om en fælles mikrobetalingsplatform. Efter man er oprettet første gang, kan man helt gnidningsfrit købe artikler enkeltvis. Og hvis du er utilfreds med kvaliteten, får du pengene tilbage. Det betyder, at Blendle også har vist sig som et effektivt våben mod clickbait. Blendle har også etableret sig i Tyskland og antydet, at Danmark på et tidspunkt kan blive interessant.

Men først venter USA. Det kan du høre medstifter Akexander Klopping fortælle om her i en podcast med Mediashift. Interviewet starter 10:04 inde i programmet.

LYT HER

Hvis du foretrækker at lytte på Mediashifts hjemmeside er det her, det foregår

Læs også