Connect with us

Kurateret

Lena Dunham’s Lenny Letter has grown to 400,000 subscribers with a 65 percent open rate

For det første plejer man at publicere på nettet først og derefter udsende en nyhedsmail. Lenny Letter gør det modsatte. For det andet plejer der ikke at være vildt mange, der åbner nyhedsmailen. Det gør de hos Lenny Letter. Der plejer heller ikke at være solide forretningsmodeller i den skrevne digitale presse. Det hævder de, at de har hos Lenny Letter.

Udgivet

den

Lena Dunham’s Lenny Letter has grown to 400,000 subscribers with a 65 percent open rate
VÆRD AT LÆSE FORDI

Et koncept med succes, der afviger 100 procent fra alle traditionelle forestillinger.

HANDLER OM

For det første plejer man at publicere på nettet først og derefter udsende en nyhedsmail. Lenny Letter gør det modsatte. For det andet plejer der ikke at være vildt mange, der åbner nyhedsmailen. Det gør de hos Lenny Letter. For det tredje plejer der ikke at være solide forretninsgmodeller i den skrevne digitale presse. Det hævder de, at de har hos Lenny Letter.

Læs om det fascinerende koncept med skuespilleren, forfatteren og instruktøren Lena Dunham i spidsen. I øvrigt er ideen om at bygge et medie op om en kurator med et medfødt kæmpepublikum noget, som jeg er stensikker på, at vi kommer til at se meget meget mere til.

LÆS DEN HER

Nieman Lab

Læs også