Connect with us

Kurateret

How Snapchat build a business by confusing olds

De fleste har nok forstået, at Snapchat kan sende korte videoer, der sletter sig selv, når de er set. Men Snapchat er meget mere end det. Kæmpe medier slås med hinanden om at være blandt de 20 medier, der får lov at aflevere dyrtproduceret indhold til Snapchat – vel at mærke gratis, og app’en tjener enorme beløb på native indhold.
Denne artikel er forfærdelig lang, men den er værd at bruge tid på.

Udgivet

den

How Snapchat build a business by confusing olds
VÆRD AT LÆSE FORDI

Du sikkert har lige så svært ved at forstå Snapchat som alle andre, der er født før 1990.

HANDLER OM

De fleste har nok forstået, at Snapchat er den gule app, som kan sende korte video, der sletter sig selv, når de er set. Men de seneste to år, er har Snapchat udviklet sig til meget mere end det. Kæmpe medier slås med hinanden om at være blandt de 20 medier, der får lov at aflevere dyrtproduceret indhold til Snapchat – vel at mærke gratis, og app’en tjener trecifrede millionbeløb i dollars på native indhold, der foreksempel kan være i form af et filter, der får dine hjemmevideoer til at se ud som om du brækker annoncørens produkt op.

Denne artikel er forfærdelig lang, men den er værd at investere lidt tid i.

LÆS DEN HER

Bloomberg

Læs også