Connect with us

Kurateret

8 principles that transformed The New York Times

Siden New York Times for to år siden lækkede deres Innovation Report er det gået stærkt på den gamle avis. Newsroom er ombygget/omstruktureret fire-fem gange, journalister arbejder sammen med kommercielle medarbejdere og der eksperimenteres på livet løs for at vinde i den digitale transformation. Her leverer bestyrelsesformanden 8 gode og meningsfyldte pointer, som er værd at studere.

Udgivet

den

8 principles that transformed The New York Times
VÆRD AT LÆSE FORDI

New York Times er fyrtårnet som det forhåbentlig i mange år endnu vil være klogt at lade sig inspirere af.

HANDLER OM

Siden New York Times for to år siden lækkede deres Innovation Report er det gået stærk på den gamle avis. Newsroom er ombygget/omstruktureret fire-fem gange, journalister arbejder sammen med kommercielle medarbejdere og der eksperimenteres på livet løs for at vinde i den digitale transformation. Her leverer bestyrelsesformanden 8 gode og meningsfyldte pointer, som er værd at studere.

LÆS DEN HER

Wan-Ifra

Læs også