Connect with us

Kurateret

Print’s dead — but so is digital

For det første er analysen rigtig – eller ihvertfald næsten rigtig. Måske en tand for pessimistisk. Men grundtanken om, at både den gamle papirmodel og den “nye” digitale forretningsmodel halter, er jo sand. En anden god grund til at læse Wolff er, at hans dødsdom over den skrevne journalistik er blevet læst og debatteret voldsomt i den internationale medieverden.

Udgivet

den

Print’s dead — but so is digital
VÆRD AT LÆSE FORDI

For det første fordi analysen er rigtig – eller ihvertfald næsten rigtig. Den er efter min mening lige en tand for pessimistisk. Men grundtanken om, at både den gamle papirmodel og den “nye” digitale forretningsmodel halter, er jo sand. En anden god grund til at læse Wolff er, at hans dødsdom over den skrevne journalistik er blevet læst og debatteret voldsomt i den internationale medieverden.

HANDLER OM

Michael Wolff – en kontroversiel og tit omdiskuteret – journalist konstaterer, at hverken papiraviser eller digital skreven journalistik finansieret ved abonnement og annoncer har nogen fremtid. Ikke nogen vild original analyse, men alligevel skrevet, så det gør ondt. Wolff fremhæver sponsoreret indhold og video som økonomiske alternativer.

LÆS DEN HER

US Today

Læs også