Connect with us

Kurateret

Den digitale forståelse frøs fast

Den digitale journalistik er fremtiden, men medierne behandler stadig deres digitale udgivelser som anden prioritet.

Udgivet

den

Den digitale forståelse frøs fast
VÆRD AT LÆSE FORDI

Den digitale journalistik er fremtiden, men medierne behandler den stadig som anden prioritet.

HANDLER OM

Mange medier spilder fantastiske muligheder for at udnytte den digitale journalistik til mere end blot hurtige nyheder. Det gør de defensive medier sårbare overfor nye digitalt indfødte medier, der vil og kan udnytte mulighederne. Og danske medier skal ikke sove roligt. De digitalt indfødte medier fylder nemlig meget mere i lande, vi normalt sammenligner os med – så hvorfor skulle det ikke også snart ske her i landet. Mine tanker om digital transformation.

LÆS DEN HER

Medium.com

Læs også