Connect with us

Nyhed

Watergate-ikon besøger Danmark

Carl Bernstein, der sammen med Bob Woodward stod bag en af de største afsløringer i journalistikkens historie med Watergate-skandalen, bliver gæstetaler til Danske Mediers årsdag i maj.

Udgivet

den

Foto: Wikimedia

Carl Bernstein, der sammen med Bob Woodward stod bag en af de største afsløringer i journalistikkens historie med Watergate-skandalen, bliver gæstetaler til Danske Mediers årsdag i maj.

Det har Danske Medier netop offentligjort i en pressemeddelse, der også løfter sløret for endnu et internationalt topnavn. Det er The Guardians chefredaktør Katharina Viner, der er kendt som en meget toneangivende redaktør i den internationale medieverden.

Administrerende direktør i Danske Medier Morten Langager er stolt over gæstelisten:

”Carl Bernstein er et journalistisk ikon, og vi ser meget frem til, at han kommer til Danmark og giver sit syn på medieudviklingen og ikke mindst presset på de frie medier, ligesom han helt sikkert har et par historier med fra sine mange år som journalist og politisk kommentator,” siger Morten Langager og fortsætter:

“Med Katharine Viner får deltagerne mulighed for at blive inspireret af chefredaktøren for et internationalt journalistisk nyhedsmedie, som er i gang med at omstille sig til den nye medievirkelighed, hvor også sociale platforme kæmper om læsernes opmærksomhed.”

Danske Mediers årsdag holdes den 7. maj.

Læs også