Connect with us

Original

Google vil downranke langsomme mobiler

Fra juli vil Google straffe websider med langsomme mobilversioner. Tidligere tog Google primært hensyn til hastigheden på desktopsiderne

Udgivet

den

Google vil downranke langsomme mobiler

Google melder nu offentligt ud, at de fra juli måned vil begynde at nedgradere søgeresultater fra websites, der er langsomme på deres mobilversioner. Tidligere er det primært hastigheden på desktop, der er blevet vægtet af Google. Men eftersom over halvdelen af Google-søgninger i dag foregår fra mobiler, giver det fin mening, at lade mobilversionen veje tungt i Google-algoritmen.

Google skriver, at hastighed ikke er det eneste parameter og at en langsom mobilside sagtens kan rankes højt, hvis indholdet er spitzenklasse. Desuden påpeger Google, at det kun er de langsomste mobilsider, der vil blive påvirket af ændringerne.

Medietrends testede for to måneder siden 10 store danske mediers mobilhastighed og på nær to medier, var alle lynhurtige. Se testen af de ti medier her.

Google har også netop udviklet en ny service, der tester websiders hastighed og effektivitet. Test dit eget medie her

Mange i mediebranchen oplever Google-strategi, SEO og hastighedsoptimering som værende pænt kedeligt. Men i en tid, hvor Facebook-trafik er faldende og ser endnu mere kritisk ud for fremtiden, er Google end vigtigere kanal end nogensinde tidligere.

Original

DMJX åbner iværksætter-uddannelse

Nu bliver det lettere at tage de første usikre skridt ud i det iværksætterliv, som mange mediefolk opsøger

Udgivet

den

DMJX åbner iværksætter-uddannelse
Rektor for DMJX Trine Nielsen. Foto: Anders Hviid

Det er hævet over enhver tvivl at flere og flere mediemennesker i fremtiden kommer til at skabe deres egne arbejdspladser og virksomheder. Derfor slår DMJX snart dørene op til en ny medieiværksætteruddannelse, der skal gøre det lettere for nye startuppere at komme igang.

Den nye uddannelse får adresse i DMJXs afdeling i Emdrup og får navnet “Fra ide til virksomhed – Business Makers”.

Teknisk set er uddannelsen et efteruddannelsesforløb, men reelt er der tale et forretningsudviklingsforløb, hvor DMJX støtter iværksætterne med alle de relevante værktøjer og kompetencer, som skal i sving, når man starter op for sig selv.

Derfor er der både undervisning i regnskab, økonomi, strategi, salg, markedsføring, branding, produktudvikling og finansiering.

Samtidig byder det halve år på intensiv networking med de andre på holdet (op mod 40) og det skal der gerne komme værdifulde samarbejder ud af.

Rektor på DMJX Trine Nielsen fortæller, at initiativet kommer til verden som en reaktion på, at flere end hver femte dimittend fra Emdup og knap hver tiende fra DMJX i Aarhus springer ud som selvstændige.

“Med vores nye initiativ ønsker vi at gøre dem i stand til at skabe deres egen virksomhed – alene eller sammen med andre, og ikke kun fokusere på at overleve, men også skabe vækst. De kreative erhverv er i vækst, men mangler færdigheder og kompetencer i forhold til at udvikle forretning og det håber vi at kunne gøre her,” siger Trine Nielsen.

Uddannelsen har kickoff den 19. november og der er ansøgningsfrist den 10. november.

Læs mere her

Læs resten af artiklen

Andre læser lige nu