Connect with us

Kurateret

Unge styres af fem alternative nyhedskriterier

Du skal ikke glemme væsentlighed og de klassiske nyhedskriterier, når du skaber nyheder til unge. Men over velkendte nyhedskriterier findes der fem nye kriterier, som har særlig betydning for de unge nyhedsbrugere.

Udgivet

den

Unge styres af fem alternative nyhedskriterier

Du skal ikke glemme væsentlighed og de klassiske nyhedskriterier, når du skaber nyheder til unge. Men over velkendte nyhedskriterier findes der fem nye kriterier, som har særlig betydning for de unge nyhedsbrugere.

Det er konklusionen hos Aslak Gottlieb, der som fellow på SDU har udforsket de unges medievaner.

I en ny, gratis bog kalder han de fem kriterier for engagementskriterierne.

Hele bogen kan downloades gratis her

Journalisten.dk har interviewet Aslak Gottlieb – læs her

Læs også