Connect with us

Kurateret

Elberth: Vi trænger til en mindre medierevolution

Benjamin Rud Elberth har en god pointe. Tweets fra toppolitikere har alt for frit spil i medierne.

Udgivet

den

Elberth: Vi trænger til en mindre medierevolution
VÆRD AT LÆSE FORDI

Benjamin Rud Elberth har en god pointe. Tweets fra toppolitikere har alt for frit spil i medierne.

HANDLER OM

Da Løkke udsendte sit efterhånden berømte tweet om regeringskrisen og derefter gik under jorden i 17 timer udstillede han, hvordan toppolitikere kan styre informationsstrømmen med opdateringer på de sociale medier, som ikke bliver fulgt op af kritiske spørgsmål fra medierne – kun videreformidlet. I Løkkes tilfælde var der naturligvis masser af forsøg på at få statsministeren på banen. Men i følge Elberth er det langt fra standard og uden at have undersøgt det nærmere, tror jeg han har ret.

Benjamin Rud Elberth foreslår derfor en medierevolution – intet mindre.

LÆS DEN HER

Altinget

Læs også