Connect with us

Kurateret

Buzzmachine’s Jeff Jarvis on transforming news: Stronger relationships, more service, & better tools for helping people

Bare fordi du arbejder på et massemedie, skal du ikke opfatte dine læsere, seere og lyttere som masserne. Medierne skal ikke producere indhold, de skal yde service, brugerne er ikke masser, men individualister. Og så skal du kun bidrage med det, som du er rigtig god til – resten kan du linke til.

Udgivet

den

VÆRD AT LÆSE FORDI

Journalistikken har brug for at nyfortolke sig selv. Jeff Jarvis, førende professor i journalistik, giver klare og konkrete bud på en nyforståelse af mediernes fremtidige rolle.

HANDLER OM

Bare fordi du arbejder på et massemedie, skal du ikke opfatte dine læsere, seere og lyttere som masserne. Journalisterne og medierne skal ikke producere indhold, de skal yde service, brugerne er ikke masser, men individualister. Og så skal du kun bidrage med det, som du er rigtig god til – resten kan du linke til. Jeff Jarvis kommer med solide og eftertænksomme ideer til den kurs, som mediebranchen bør følge for fremtiden.

LÆS DEN HER

Medium

Læs også