TV2 ØSTJYLLAND søger ambitiøs og passioneret social media-storyteller

JOBANNONCE

Tænker du visuelt, er du kreativ, initiativrig, og har du kort fra idé til handling? Har du fingeren på den digitale puls, kan du klippe en video, lave en infografik og ved du, hvad der virker på de forskellige sociale platforme? Tror du på, at en kompleks historie kan formidles som video på Facebooks præmisser, så brugerne bliver hængende – eller måske som en Instagram Story? Så kunne det godt være dig, vi er på jagt efter.

På TV2 ØSTJYLLAND vil vi sætte dagsorden og skabe samtaler digitalt – både af den seriøse slags og den slags, der giver et smil på læben. Derfor tænker vi Facebook, Instagram og Snapchat som platforme på linje med web og tv, og vi bruger platformene strategisk til dét, de hver især er bedst til.

Vi har de seneste to år arbejdet dedikeret redaktionelt med sociale medier, og vi er nået langt – både strategisk og i praksis. Du skal hjælpe os med at nå endnu længere!

Vi har netop nedlagt vores centrale social media-redaktion og spredt SoMe-kompetencerne ud i huset, så de digitale fortællinger bliver en integreret del af den journalistiske produktion. Det stiller store krav til både din faglighed og din samarbejdsevne.

Det forventer vi af dig:
 • Du kan drive en historie – og indgå i et team med mange forskellige fagligheder
 • Du kan formidle visuelt – det være sig i form af fotos, grafik eller video
 • Du bevæger dig ubesværet rundt i Premiere Pro, Photoshop og gerne After Effects
 • Du har en dyb forståelse for public service – også på digitale platforme
 • Du har kærlighed til Østjylland og god forståelse for vores målgrupper
 • Du har fornemmelse for sociale trends og kan ride med på bølgen
 • Du har gåpåmod og tager initiativ, og så er du enormt ambitiøs på egne og vores vegne
 • Du har gennemslagskraft og kan argumentere fagligt for din sag
 • Du har måske en journalistisk baggrund, er grafiker eller revisor. Det kommer sig ikke så nøje, hvad din uddannelse er, men du skal have dokumenteret erfaring med at arbejde med sociale medier og visuel formidling
 • Sidst, men ikke mindst: Du skal have glimt i øjet, og du må endda gerne være rigtig sjov!
Det skal du bl.a. lave:
 • Producere indhold der sætter dagsorden på alle sociale platforme
 • Lave Facebook-videoer, Instagram-opslag, Instagram Stories og Snapchat-fortællinger, der taler ind i vores sociale fællesskaber
 • Foretage enkle researchopgaver, lave interviews, redigere og lave lanceringsplaner – kort sagt: Være en del af produktionen af samtaleskabende indhold fra start til slut
 • Inspirere og bringe gode idéer og eksempler til bords
 • Sparre, stå fast på din faglighed og lære fra dig!
Det kan vi tilbyde dig:

Du bliver del af et mediehus med store ambitioner og høj faglighed og af en medarbejderskare, der er indstillet på, at vi er med til at forme, teste og udfordre morgendagens medielandskab. Vi er knap 100 ansatte, der hver især elsker det, vi laver, og som har den gode historie og den vellykkede formidling som fælles passion. Derfor tager vi vores arbejde alvorligt, og der er højt tempo – men der er også højt til loftet, og vi er sjove at være sammen med.

Du kan læse mere om TV2 ØSTJYLLAND og vores arbejde på vores udviklingsblog.

Sådan søger du jobbet:

Hvis du tænker, du er den, vi leder efter, skal vi høre fra dig senest søndag den 4. marts kl. 12. Ud over ansøgning og cv må du meget gerne sende relevante eksempler på noget, du har lavet, som du er særligt tilfreds med. Du skal sende til job@tv2oj.dk og skrive ”SoMe-reporter” i emnefeltet.

Vi forventer at afholde samtaler onsdag den 14. marts.

Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse på 12 måneder med mulighed for forlængelse.

Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder for sociale medier Uffe Alici Pedersen på 30101124.

Foto: Agnete Schlichtknull.

Skriv gerne i din ansøgning, at du fandt den på Medietrends