Journalistvikar til Avisens platforme (Avisen.dk, Avisen Facebook og A4)

JOBANNONCE

Til tiltrædelse hurtigst muligt søger vi en journalist til et vikariat til udgangen af 2018.

Du skal indgå i den løbende historie-udvikling, især med vægt på at lave slagkraftige og undersøgende produktioner om arbejdslivet i Danmark.

Vi ser gerne en journalist med dokumenteret erfaring fra afslørende journalistik, vedholdenhed og lyst til at gå de ekstra skridt for at få historier frem.

Du mestrer både de hurtige nyheder og de længere udredende formater.

Du kan samarbejde med kolleger, få noget fra hånden og er lige hjemmevant på jobcentre, arbejdspladser og Christiansborgs gange. Vi ser også gerne, at:

  • Du bobler af fortælleglæde og nysgerrighed
  • Du er systematisk og grundig i sin research
  • Kan knække tal, statistikker og politiske regnestykker
  • Du udfordrer spin og udenomssnak og afkræver de ansvarlige et svar
  • Du kan igangsætte og styre projekter, hvor vi via aktindsigt, rundspørger, indsamling af tal etc. kommer frem til ny viden
  • Følger de overordnede strømninger og værdidebatter, der præger vores samfund
  • Behersker de tabloide virkemidler og kan lave populære, skarpe og menneskelige historier om arbejdslivet. Også fortællinger, der giver håb og anviser løsninger.
  • Har lyst til at have fokus på arbejdsliv og arbejdsmarkedet
  • Er fleksibel som person og har lyst til at folde sig ud på forskellige former for medier.

Vores fælles redaktion tæller i alt 18 m/k. På Avisen.dk publicerer vi døgnets vigtigste nyheder om job og arbejdsliv. Derudover holder vi læserne opdateret om politik, sport, verden og underholdning. Ugebrevet A4 har en ambition om at formidle ny viden om arbejdsmarkeds-, beskæftigelses- samt velfærdspolitiske emner. På begge platforme fortæller vi historier med lønmodtagere som primær målgruppe.

Der er tale om et fuldtidsjob. Vikariatet er til besættelse hurtigst muligt.

For spørgsmål kontakt chefredaktør Nicolai Kampmann (nk@avisen.dk, tlf. 29 28 83 18). Send din ansøgning til job@avisen.dk.

Deadline: 23. februar klokken 12.

Skriv gerne at du så jobbet på Medietrends.dk

Avisen.dk og A4 er online medier, der beskæftiger sig med danskernes arbejdsliv. Vi har dagligt 60.000 til 70.000 brugere.