Connect with us

Jan Birkemose

Jan April 2016Chefredaktør Medietrends.dk

Jeg er journalist, redaktør, iværksætter og analytiker med stor erfaring i digital udvikling, digitalt indhold og dagsordensættende journalistik.

Tidligere har jeg været chefredaktør for Ugebrevet A4 og direktør i selskabet Avisen.dk ApS. og før det en fortid som undersøgende journalist på Ekstra Bladet.

Jeg har også været fellow på SDU i 2016, hvor jeg undersøgte forholdet (it’s complicated) mellem medierne og de sociale medier.

Som opvasker og direktør i firmaet Medietrends.dk løser jeg de fleste af alle opgaver.

Kernen i mit arbejde er dog at følge med. Jeg mødes derfor hver eneste uge med folk, der gør mig klogere, og jeg sidder dagligt i timevis med næsen nede i artikler og nyhedsbreve for at holde mig orienteret om nye tanker, ideer og eksperimenter i mediebranchen. Podcast, selvfølgelig også..

Bagefter går jeg lange ture eller drikker kaffe med andre medietyper for at forsøge at undgå at blive forvirret på et højere niveau.

Konkret munder det hele ud i dette site, som du er på nu, det ugentlige nyhedsbrev, et hav af efteruddannelseskurser, masser af foredrag og oplæg, en årlig rapport, hvor jeg forudser det kommende års tendenser, et netværk for mediechefer og sågar et netværk for folk, der arbejder med nyhedsbreve.

Fra tid til anden bliver jeg også lokket til konsulentopgaver og rådgivende opgaver.

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Twitter og Linkedin

Du kan også maile på jan@medietrends.dk eller ringe/sms +45 23 38 42 10