DR Nyheder søger forsideredaktør til dr.dk

JOBANNONCE

Kan du skære rubrikken og finde billedet, som giver danskerne lyst til at læse om de væsentligste nyheder? Kan du arbejde lynhurtigt uden at lave fejl? Og har du lyst til arbejde tæt sammen med dygtige kolleger om at få alt det bedste indhold fra DR ud til danskerne? Så har vi måske jobbet til dig som forsideredaktør på dr.dk.

Som forsideredaktør sidder du centralt i DR Nyheder og har kontakt til alle de redaktioner, der leverer til forsiden. Du er deres sparringspartner, som kvalitetssikrer og hjælper med at finde den rigtige rubrik samt den rette illustration, og du sørger for at vælge den rette placering på dr.dk.

Vi udvælger nyhedshistorier efter væsentlighed og relevans, og vi ønsker samtidigt at sammensætte en forside, så den appellerer til flest mulige, så de kan få glæde af DR’s tilbud. Vi går ikke efter størst mulig trafik for enhver pris, du skal i stedet være med til at forfine de historier, vi vælger at bringe, og gøre dem så interessante for vores brugere som muligt – uden at ty til clickbait eller rubrikker, der ikke holder.

DR’s forside er nyhedsdrevet, og som forsideredaktør er du ansat i DR Nyheder. Men dr.dk er hele DR’s forside, så du arbejder lige så gerne med alle de artikler, videoer og grafikker, vi laver om alt fra VM i fodbold over bagedysten og unge med stress til Prinsesser fra Blokken.

Vi forventer at du
  • Har dokumenteret erfaring som digital redigerende
  • Kan skære rubrikker, så de er æggende og interesseskabende uden at ty til clickbait
  • Arbejder lynhurtig, så vi kan være først med det vigtigste, og kan holde overblik over mange historier samtidigt
  • Kan holde en journalistisk linje og er nidkær nok til at fange stave- og slåfejl
  • Elsker at samarbejde med dygtige journalister om at vinkle og sælge deres historier bedst muligt
  • Har mod på skiftende arbejdstider, for som forsideredaktør indgår man på et hold af dygtige kolleger, der deler morgen-, aften- og weekendvagterne
Vi kan tilbyde
  • En central placering i et stærkt journalistisk miljø med tydelige faglige værdier
  • Stor indflydelse på hvordan vi skruer et af Danmarks største websites sammen
  • Samarbejde med mange mennesker med forskellige kompetencer
  • En fast stilling på en redaktion med et godt socialt miljø – og ret meget kage

Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte redaktionschef Anders Hvass på ahz@dr.dk eller 25456427.

Ansøg

Send din ansøgning på dette link senest den 4. februar. ANSØG HER