Connect with us

Nyt job

Lokalreporter med spadestiks-evner til TV2 Østjylland

Du bliver en del af TV2 Østjyllands faste lokalreportertrup, hvor du holder øje med de vigtige dagsordener i dit område og fortæller relevante historier herfra.

Udgivet

den

Lokalreporter med spadestiks-evner til TV2 Østjylland

Arbejder du allerbedst med at have dit eget stofområde, opdyrke dine egne historier, og vil du gerne fortælle dem på flere platforme? Så læs videre, for vi på TV2 Østjylland søger en ny kollega til teamet af lokalreportere.

Vi tror på den relevante, kritiske og nære lokaljournalistik og har et udvidet fokus på brugernes hverdag i de østjyske kommuner. Vi tror på egenudviklede, væsentlige historier og forsøger altid at stille de ansvarlige til ansvar for deres beslutninger.

Du bliver en del af TV2 Østjyllands faste lokalreportertrup, hvor du holder øje med de vigtige dagsordener i dit område og fortæller relevante historier herfra. Du kommer til at spille en rolle i vores daglige nyhedsleverancer, så du skal både have blik for det undersøgende, der kan kræve tid, og for de historier, som forløses på en dag. 

Lokalreporterne er forankret i det samme team som husets graverjournalister. De leverer indhold til de mange platforme, TV2 Østjylland udkommer på. Du skal primært være en skarp, kritisk journalist, og så skal du være god til selv at tilrettelægge dit arbejde. Derudover er det bestemt en fordel, hvis du nyder at fortælle historier i levende billeder – eller gerne vil lære det. 

Vi prioriterer trivsel og udvikling højt, og som ny medarbejder får du en grundig introduktion til dine arbejdsopgaver, systemer, udstyr og vores succes med at fortælle til flere platforme på brugernes præmisser. Vi bruger også mange kræfter på at sikre, at du bliver introduceret til kulturen og medarbejderne på TV2 Østjylland. Vores trivselsmåling har gennem flere år vist, at medarbejderne er meget glade for at arbejde her, og i særdeleshed for samspillet med kollegerne. 

Vi søger en kollega som:

  • Deler vores dedikation for nyheder og den nære, kritiske og undersøgende journalistik
  • Kan se store perspektiver selv i den lille historie
  • Tænker digitalt og elsker at udfordre sin egen fortælling i levende billeder.
  • Er ambitiøs, initiativrig og som ser muligheder frem for begrænsninger
  • Både kan arbejde selvstændigt og også har overskud til at bidrage til gruppens fællesskab.

Vi tilbyder et udviklende job med masser af perspektiv i et mediehus med store ambitioner og høj faglighed. Vi er omtrent 100 ansatte, som har den gode historie og den vellykkede fortælling som fælles passion, og vi er stolte af, at vi arbejder i et moderne og modigt mediehus, som for længst er blevet kendt som et sted, der tester, former og udfordrer morgendagens medielandskab. 

Du skal meget gerne kunne begynde i jobbet den 1. august. 

Ansøgningsfristen er 3. juni kl. 12.00 og vi holder samtaler umiddelbart efter.

For yderligere info kontakt: Redaktør for lokalreportere og gravere, Michael Lauritsen på mila@tv2oj.dk eller chefredaktør Rikke Bekker på ribe@tv2oj.dk. 

Ansøgningsfrist:

3. juni 2024

Læs også