Connect with us

Nyt job

Graverjournalist til TV2 Østjylland

Du skal primært være en skarp, kritisk journalist, der ikke bare undrer dig og stiller kritiske spørgsmål, men også evner at bide sig fast i svære sager og forløse komplekse historier med skarphed og ordentlighed.

Udgivet

den

Graverjournalist til TV2 Østjylland

Er du den type journalist, der har det bedst, når du hele tiden har tre-fire aktindsigtsanmodninger ude, mens du undersøger andre historier og stadig er åben for nye tips? Er du den type journalist, der foretrækker for alvor at grave dig ned i en sag og bliver ved, til den er landet? Er din ambition at afsløre og afdække? Sætter du en ære i stærkt håndværksmæssigt fortællearbejde? Så leder vi efter dig! 

Du vil komme til at indgå i et team af både lokalereportere og graverjournalister, der alle leverer til de mange platforme, TV2 Østjylland udkommer på. 

Du skal primært være en skarp, kritisk journalist, der ikke bare undrer dig og stiller kritiske spørgsmål, men også evner at bide sig fast i svære sager og forløse komplekse historier med skarphed og ordentlighed. Du skal være god til at tilrettelægge dit eget arbejde og stræbe efter at sætte dagsordener. Og så skal du nyde en god fortælling og gerne mestre de levende billeder og se muligheder for at levere til flere platforme. 

Vi prioriterer trivsel og udvikling højt, og som ny medarbejder får du en grundig introduktion til dine arbejdsopgaver, systemer, udstyr og vores succes med at fortælle til flere platforme på brugernes præmisser. Vi bruger også mange kræfter på at sikre, at du bliver introduceret til kulturen og medarbejderne på TV2 Østjylland. Vores trivselsmåling har gennem flere år vist, at medarbejderne er meget glade for at arbejde her, og i særdeleshed for samspillet med kollegerne. 

Vi søger en kollega, som:

  • Deler vores dedikation for gedigen kritisk, undersøgende og afdækkende journalistik
  • Tænker digitalt og elsker at udfordre sin egen fortælling i levende billeder
  • Kan løfte os yderligere på graverjournalistikken
  • Er ambitiøs, initiativrig og som ser muligheder frem for begrænsninger
  • Både kan arbejde selvstændigt og også har overskud til at bidrage til gruppens fællesskab.

Vi tilbyder et udviklende job med masser af perspektiv i et mediehus med store ambitioner og høj faglighed. Vi er omtrent 100 ansatte, som har den gode historie og den vellykkede fortælling som fælles passion, og vi er stolte af, at vi arbejder i et moderne og modigt mediehus, som for længst er blevet kendt som et sted, der tester, former og udfordrer morgendagens medielandskab. 

Du skal meget gerne kunne begynde i jobbet den 1. august. 

Ansøgningsfristen er 3. juni kl. 12.00 og vi holder samtaler umiddelbart efter.

For yderligere info kontakt: Redaktør for lokalreportere og gravere, Michael Lauritsen på mila@tv2oj.dk eller chefredaktør Rikke Bekker på ribe@tv2oj.dk. 

Ansøgningsfrist:

3. juni 2024

Læs også